|

Ce pași trebuie urmați pentru a zbura cu avionul? Cumpărănd biletul din aplicația companiei.

Bagajul de mana este ghiozdanul de până în 20 kg?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce ghiozdan? Te duci la scoala? Poate fi un troler, o geanta. In functie de bagajul pe care il ai bifezi acolo greutatea maxima. Eu am avut troler de 32 de kg si am platit 32 de lire la Wizzair. Nu uita sa faci check-innul inainte de zbor. De preferat online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumperi bilet de pe siteul compabiei de zbor.
Acolo vei afla exact in functie de companie ce fel de bagaje ai. Ala de 20 kg nu e bagajul de mana. Bagajul de mana nu e niciodata mai mare de 8-10kg.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Am specificat ca bagajul de 23 kg e de cala iar cel de mâna are maxim 10 kg happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai in primul rând îți recomand ca site sa îți cumperi biletele de vola.ro pentru ca acolo are cele mai mici prețuri(de acolo am cumpărat și eu). Când rezervi biletele, trebuie sa treci numărul de pasageri și detaliile fiecăruia cum ar fi, numele complet data de naștere, pașaport sau buletin, chestii de genul. După asta selectezi dacă vrei bagaj de cala sau rămâi doar cu bagajul de mâna. La blue air, bagajul de cala de 23 de kg costa in jur de 20-30 și ceva de euro iar cel de 32 de kg costa in jur de 40 de euro din câte îmi aduc aminte. Parerea mea este sa îți iei bagaj de cala deoarece pe lângă faptul ca poți pune aproape orice vrei sau ai nevoie și mai ales poți pun lichide in cantitate mai mare de 100 de ml cum e la bagajul de mâna și ai voie mai mult de un litru, mai e și faptul ca la bagajul de mâna ai voie doar 10 kg iar bagajul ca dimensiuni trebuie sa fie foarte mic și crede-ma ca de la începutul anului s-au schimbat condițiile lor și ești nevoit sa îți pui bagajul de mâna înainte de îmbarcare intr-un cadru de fier și dacă nu îți încape bagajul nu te lasă sa treci decât dacă plătești o taxa de 70 de euro ca sa ti-l treaca ca bagaj de cala. Exact așa am pățit și eu și e o mare porcărie. Înainte aveai voie cu un bagaj de mâna puțin mai mare și un ghiozdan sau o geanta, dar acum nu ai voide decât cu o geanta mica care poate încăpea in cadrul metalic sau cu o valiza foarte mica. Deci singura soluție convenabila ar fi sa îți iei bagaj de cala.
Următoarea chestie ar fi ca in caz de ai aparate electronice sa le pui in bagajul de mâna sau in rucsac dacă ai, pentru ca vei fi nevoit sa le scoți când vei trece prin acel sistem de controlare in care vede tot ce ai in bagaj etc. Îți da o tava unde pui monezi telefon portofel cercei dacă ai(dar nu e obligatoriu), ceas, curea și poate chiar și papuci dacă e cazul.
Cel mai important! După ce ai cumpărat biletele online, trebuie neaparat cu ...2004 - 2188 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru blacksky13):

Si de ce sa plateasca comisioane la vola cand poate lua bilet la pret mai direct de pe site ul companiei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează