|

Ce poti vizita la Nisipurile de Aur? Si daca ati fost ce impresii aveti?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti sa te duci la Aquapolis. un parc acvatic... dar nu ma intreba cum ajungi ca nu stiu O. o cand am fost eu si tata am mers cu masina de vreo 5 ori in cerc laughing. Poti vizita si copia turnului eiffel.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost acum doi ani acolo si mi-a placut extrem de mult. Plaja era curata, la fel si apa, nu gaseai pungi plutind prin ea sau tigari prin nisip. Mai poti incerca, tot in Bulgaria, sa mergi la Sunny Beach, am fost si acolo si mi-a placut tot la fel de mult. Sper ca ti-am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o statiune foarte frumoasa.Se numeste asa deoarece si pentru ca nisipul este foarte fin, si parca ar fi din aur, are o culoare aurie foarte interesanta. Crede-ma, nu vei regreta daca vei merge. Apa este foarte curata, la fel si plaja, nu ca in Romania happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte super! Am stat la hotelul Viva de pasti, 2008. De vizitat stiu ca este chiar plaja Nisipurile de aur cu legendele ei si de vizitat mai sunt si Gradinele reginei maria(probabil ca asa o chema, am cam uitat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tin sa contrazic, numele statiunii provine de la urmatoare poveste, pe timpul piratiilor s-ar fi ascuns o comoara pe plaja.De aici si numele de Nisipurile de Aur.Plaja si mare super curate. Daca vrei sa vizitezi poti sa mergi la Balcik la gradina botanica si la castelul Reginei Maria, este foarte frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează