|

Ce staţiune sau zonă turistică din România mi-aţi recomanda? Un loc unde să ai mereu ce să faci, să nu te plictiseşti, un loc plăcut pentru câteva zile de relaxare în familie, preferabil nu într-o zonă montană.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.petrimanu.ro/imagini.htm arunca si tu un ochi, vezi daca-ti place;)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Zona din Maramures, poate Sighisoara sa mai fie o optiune, desi e cam montana.Nu prea mai sunt prin Romania zone frumoase in Romania care sa nu fie la munte...Delta iar e o destinatie de vis,este viabila, dar trebuie sa beneficiezi si de un buget destul de mare, fiindca nu te plictisesti deloc acolo.Mai ales si daca inconjori Delta prin toate grindurile si satucurile e minunat; ia si aparatul foto cu tine, deoarece nu scapi din Delta fara 1000-1200 de fotografii.E o experienta unica, rustica, si e o alternativa foarte placuta la cocalareala de la mare.Up the irons!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la sovata saptamana trecuta apa e la 30 de grade mereu e la heliotermic cazarea la o pensiune apartament cu 2 camere baie si bucatarie 150 lei pe noapte ( cauta casa kiss familia miklos ) e salina de vizitat si multe lacuri la hotel daca mergi te usca de bani preturile sunt la hotel intre 180-450 de lei pe noapte depinde de stele bafta si distractie placuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează