|

Ce stiti despre tabara Altair din Grecia?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru OnuOnulică):

Aici nu e tabara Altair ci Kalyvas.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O vacanţă în siguranţă cu Gas Natural Fenosa la primele două serii ale Şcolii de vară ALTAIR-2012

La finele acestei săptămâni se vor încheia primele două serii ale Şcolii de vară ALTAIR 2012, organizată de Direcţia Generală pentru Eucaţie, Tineret şi Sport (DGETS) în pareteneriat cu Gas Natural Fenosa în Moldova.

Amintim că Şcoala de vară ALTAIR 2012 se desfăşoară în Bulgaria, iar pe durata acesteia cinci formatori delegaţi de la Gas Natural Fenosa implementează proiectul "O vancanţă în siguranţă" în cadrul căruia vor instrui circa 1800 de copii-participanţi cu privire la securitatea persoanelor în raport cu instalaţiile electrice şi le vor vorbi despre măsurile de eficienţă energetică. Totodată, aceştia vor asigura şi instruirea formatorilor voluntari, care vor continua realizarea obiectivelor proiectului în cadrul tuturor seriilor Şcolii de vară "ALTAIR-2012″.

La primele două serii în calitate de formatori au activat Ludmila Motrescu, şef secţie MK şi RP, Gas Natural Fenosa şi Ina Botnari, director interimar al Centrului Municipal de Excelenţă, DGETS.

În cadrul şedinţelor la temele anunţate, copiilor li s-a vorbit despre energia electrică, beneficiile pe care aceasta le oferă societăţii, dar şi despre importanţa pe care consumatorii, mai ales, copiii trebuie să o acorde necesităţii de a aprecia pericolul pe care îl prezintă în situaţii concrete şi normele de securitate electrică pe care ar trebui să le respecte în viaţa cotidiană.

Participanţii au învăţat care sunt criteriile de selectare a aparatelor electrice eficiente, cum ar trebui să le folosească în condiţii de siguranţă, au vizionat filme în desen animat şi au desenat subiecte pentru situaţiile analizate, acestea fiind expuse ulterior în cadrul unei galerii. La încheierea activităţilor, copii au afirmat că temele propuse sunt interesante pentru ei, deoarece le oferă posibilitatea să afle...2005 - 2215 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează