|

Ce trebuie sa fac pentru a lua Viza pentru USA? Vreau sa plec in US(Los Angeles) de tot... Dar nu acum peste cativa ani big grin ca nici pasaport nu am momentan laughing

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci nu trebuie sa faci nimic, peste cativa ani n-o sa sa fie nevoie de viza pentru SUA. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioandelasal):

Ai vrea tu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioandelasal):

Cea mai inteligenta chestie care ai putea sa o faci e sa te faci cetatean german/francez/suedez... si apoi te duci la ambasada americii din tara respectiva iti pune 2 intrebari la care nici nu trebuie sa iti dai silinta sa raspunzi si gata nici macar nu iti trebuie viza

PS: eu sunt cetatean german

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti pui un prieten sa te bage in bagaje la avion.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te interesezi ce trebuie sa faci doar in momentul cand esti hotarata sa pleci si in ce mod vrei sa pleci (turism, afaceri, studii, de ex.). Formalitatile de acordare a vizei se schimba in timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@noktambul: citeste mai bine ce am scris; am scris ca vreau sa plec de tot adica sa ma mut acolo. Si sunt Baiat laughing
@ioandelasal: sa speram ca nu o sa mai fie nevoie :X, la 25 de ani vreau sa plec, adica peste 5 ani...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Esti inscrisa la loteria vizelor din 2012? Acolo o sa vezi ce formular ati trebuie si mai este valabil anul asta sa te inscrii. Dar trebuie sai niste fiinante pe un card care la un momendat trebuie sa ti-l faci.bafta multa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează