| Razvan681 a întrebat:

Ce ziceți? Să mă duc în S.U.A? Eu mă gândesc să plec. Ce stat ar trebui să aleg? Eu aș pleca la New York. Nu mai vreau să vin în România. Vreau să plec împreună cu familia. Eu mă ocup cu totul. Este bună alegerea mea?

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Problema e ca la New York nu sunt caini cu covrigi in coada. Daca aveti un plan clar prin care sa va formati o noua viata acolo, atunci s-ar merita sa plecati din Romania, insa daca nu ati stabilit nimic, nu aveti cunostinte si nici posibilitati de angajare, mai bine stati acasa. Nu mai vorbesc de actele necesare si de banii pe care va trebui sa-i cheltuiti in prealabil. Stii, ai cam pus problema ca si cum ar fi o plimbare in parc. Lucrurile stau altfel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cati 14 ani ai de pui intrebarea asta? Inainte sa ne intrebi pe noi daca sa te muti la New York te intreb eu pe tine

Ai viza de emigrant? Tu si toata familia?
Iti permiti sa platesti o chirie de minim 2000$ in NY?
Ai fost vrepodata in orasul ala sa vezi cat de murdar si de scump e?

| Razvan681 explică (pentru suntserios):

Știu ce trebuie să fac, ok? O să fac destui bani. Eu doar v-am cerut părerea omule. Și, nu sunt sigur că la NY voi pleca neapărat. Mulțumesc, o să mă gândesc la alt oraș.

| suntserios a răspuns (pentru Razvan681):

E bine ca esti asa optimist... si esti atat de sigur ca vei face multi bani.

"este dorința mea de o viață să stau printre zgârie-norii de la New York" du te mai intai in vacanta 2-3 saptamani acolo, sa vezi care e treaba in realitate nu doar cum e prin filme.

| 4StarLight a răspuns:

Deci, dacă iei decizia de a te muta undeva, trebuie să ai totul stabilit deja pentru a nu umbla pe străzi.Tu consideri dacă este bine sau nu pentru că, până la urmă acolo vei sta o viaţă!
Eu visez să mă mut în altă ţară, să vizitez, acum depinde şi de dorinţele și nevoile tale și a familiei tale!
Nu ştiu dacă aici poţi primi un răspuns potrivit pentru că asta ţine numai de tine, până la urma este decizia ta!
Vei face cum crezi tu că e mai bine pentru toţi!

| Razvan681 explică (pentru 4StarLight):

Da, este greu într-adevăr dar este dorința mea de o viață să stau printre zgârie-norii de la New York. Mi-aș putea găsi chirie întâi acolo și m-aș angaja undeva.

| 4StarLight a răspuns (pentru Razvan681):

Atunci nimic nu te poate opri! Și eu visez de un timp să mă mut în America pentru că mi se pare că pot oferi mult mai mult decât aș putea în România!
Ceea ce mă oprește pe mine este vârsta(15 ani), nu știu să vorbesc foarte bine engleza și frica!
Dacă asta îți dorești, asta fă! Familia ta va fi mândră de tine indiferent de opțiune și te vor susține orice ar fi! happy

| vladutzu09 a răspuns:

Sora-mea a mers in Connecticut cu ajutorul programului student travel. S-a angajat la un cazino si castiga destul de frumos fiind un job de vara. A reusit sa viziteze toata coasta inclusiv New York. Decizia este toata a ta. Daca copii tai stiu engleza la un nivel destul de avansat pentru a vorbi sau daca sunt mici ar trebui sa ii duci la niste cursuri de limba engleza pentru a se integra. Recomandabil ar fi sa cauti locuri de munca inca din Romania daca decizia ta este 100% de a pleca. Sansele sunt 50-50% unii oameni au plecat si au reusit. Altii nu se stie. Eu nu vreau sa te demoralizez sau sa te pun sa pleci. Alegerea este toata a ta. Daca esti sigur pe tine pleaca! Iti uram mult noroc.

| Razvan681 explică (pentru vladutzu09):

Nu am copii încă, m-am referit, cu părinții.