| dox1337 a întrebat:

Cei care fac naveta la licee, cat % vi se deconteaza din transport?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Teoretic decontarea trebuie sa fie 100%, dar banii vin de la bugetele locale. " Primatul " ( nu conteaza culoarea politica toti sunt la fel de mârlani ) de regula prinde in buget sume nesimțit de mici pentru decontarea navetei elevilor.
Pentru profesorii care fac naveta e la fel. În teorie se deconteaza 100%, dar se pun tot felul de piedici și se ajunge în situatia in care unii nu primesc nimic. Totusi profesorii au sindicate care mai dau in judecata pe unii primari. Din pacate elevii nu au nici sindicate, nici organizatii care sa-i reprezinte. Organizatiile care exista totusi sunt niste forme fara fond controlate/maipulate de cei din minister pentru a confirma " justețea " politicilor educationale promovate de guvern.
În concluzie " țara/partidul/ guvernul / primarul te vrea prost ", needucat, eventual asistat social.
Huooooo! la toți

4 răspunsuri:
| ș53fan a răspuns:

De obicei este cam jumătate din abonament! Eu unul așa știu pentru că pe toată perioada liceului așa mi s-a dat!

| Valyasdfg a răspuns:

După Dragnea nimic nu se decontează

| gabicoo a răspuns (pentru Valyasdfg):

Nici eu nu-l iubesc pe Dragnea dar sa fim corecti - decontarea navetei elevilor se face din bugetele locale. Deci naveta elevilor e la mâna primarilor și ăștia sunt din toate partidele. Iar cei mai putin darnici sunt primarii PDL ( PNL ). Nu dau mult, nu pentru ca sunt in opozitie si nu au bani, nu dau pentru ca nu vor ei. In timpul guvernarii BOC riscai sa fii luat la bataie, de primar, daca intrebai de decontarea navetei.
sad

| justGirl19 a răspuns:

Eu dau 170 lei la abonament si îmi decontează 60 lei.