|

Cine a fost vreodata in paris, cum e acolo, care va sunt impresiile, cam cit ati cheltuit?/

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Parisul este unic si, ca sa iti dai seama ce inseamna asta, trebuie sa-l vezi! Am fost de doua ori si prima impresie a fost ca am pasit in alta lume! Am avut ghid si am vazut ceea ce era mai semnificativ si mai frumos. Nici n-am avut timp sa cheltuiesc bani in sensul sa fac cumparaturi la magazinele celebre. Am cumparat totusi cate ceva de pe Champs Elysees, produse la promotii la preturi rezonabile. Cumparaturile uzuale costa cam la fel ca si in alte parti.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Parisul este frumos, intr-adevar, insa este in acelasi timp si un oras mizerabil. Daca faci abstractie de gunoaie, ia-ti un ghid (am impresia ca sunt tururi gratuite - dar trebuie sa le dai un bacsis la sfarsit) si poti vizita monumentele importante. Daca nu ai chef sa te plimbi cu ghidul, ia-ti o harta turistica care te poate ajuta foarte mult. E bine sa stii cate ceva despre fiecare monument pe care-l vizitezi pe langa fotografii si "UAU"-uri. Daca iti faci o socoteala, hotel, mancare, drum (strict necesar), pentru vreo 3 zile, 500 de euro iti ajung(dar mai fa-ti socoteala si tu). Daca ai chef si de distractii si cumparaturi, nu te teme, ai unde cheltui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E super Parisul. Eu locuiesc in Roma, si impresia a fost foarte buna. este cam murdar, probabil si din cauza turismului excesiv, ca si aici, in Roma. Sunt foarte foarte multe locuri de vazut, muzeele sunt super misto, de la A la Z. eu am fost cu prietena, am cheltuit cam 2500 de euro in 6 zile, dar am cam exagerat la cumparaturi si prin restaurante. In rest, nu mai sta pe ganduri, merita 100%

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oosmug eu am fost :d iii superlove struck pai euu cheltuitoareesmug> mareee 1 mie si ceva de euroo smug dar. na... este fff fain acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E super acolo am fost acololove struck e minunat:X tot nu stiu cat am cheltuit da nu conteaza era super:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Eu nu am fost in Paris, dar cunosc o persoana care a fost si i-a placut foarte mult acolo! Orasul era superb cu multe lumini! Foarte frumos! Am vazut si eu pozele pe care persoana respectiva le-a facut, si am ramas uimita de Turnul Eiffel! Sper ca te-am ajutat! Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează