|

Cine a mai fost in vizita in Norvegia? Eu plec in vacanta de Pasti si as vrea sa stiu cum a fost?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In ce oras mergi? Am fost si eu acum aproape 2 ani,in Bergen mai exact...e super frumos,oameni foarte prietenosi,orase foarte curate si frumoase, din cand in cand mai dai si de cate un cersetor din Romania! laughing) E o tara foarte frumoasa, mai ales iarna(cand am fost eu)! Ai ce sa vezi!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost intr-un orasel numit Mo I Rana. Este undeva in nordul Norvegiei, cu 100km mai jos de cercul polar. Este o zona fantastica. Sunt peisaje superbe, se vad ghetari in departare. Am fost in acest oras anul trecut la niste cunostinte din Romania care au plecat in Norvegia in urma cu cativa ani. Vara au cam 20 de ore de lumina, iar iarna doar doua ore. S-au acomodat greu in privinta aceasta.
Singura problema este ca nu poti sa te intelegi cu norvegienii. Stiu doar limba locala. Am incercat sa comunic cu ei in limba engleza, dar nu intelegeau nimic. Rar mai gaseti unul care sa vorbeasca limba engleza. Muti stiu suedeza si finlandeza, deci cred ca iti va fi greu.
Ca orase importante, Oslo, capitala, e mult mai frumoasa, parerea mea, decat Bucurestiul. Trondheim e un oras deosebit. Acolo este aeroportul cu care am plecat in Romania. Din Trondheim pana in Mo I Rana faci 10-15 ore cu trenul si doar 13 cu masina. E foarte lung traseul. In aprilie, conditiile sunt foarte bune, cam 10-15 grade Celsius. Iti recomand sa mergi in Oslo si Trondheim, sunt unele dintre cele mai frumoase orase din nordul Europei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E groaznic de frig, imbraca-te gros, cu o geaca imblanita/vatuita tip windproof. Si e... scump. Depinde si unde mergi.
Daca mergi in Oslo, poate te ajuta linkul asta:
http://www.consiliervacante.ro/......-2010.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E frig, imbracate gros

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat