anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cine imi poate spune cum este hotel Onura din Kusadasi?

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Slaba speranta sa afli raspunsul aici.
Incearca aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=681
Sunt mari sanse sa gasesti exact ce-ti trebuie.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@ Alien: Sa stii ca Google functioneaza si la mine, dar, ma indoiesc de faptul ca cel care a pus intrebarea vrea sa stie ce scrie pe Google. Presupun ca vrea sa auda parerile celor care au fost acolo si nu fac publicitate de pliant turistic.

| matadoru a răspuns:

Varul meu a fost vara trecuta la Onura si cand s-a intors mi-a spus ca nu a fost multumit.In primul rand personalul nu stia engleza, servirea nu era prea buna, camerele avea mobilier vechi si apa de la piscina era rece. Daca vrei totusi sa mergi in Kusadasi iti recomand un hotel la care am fost chiar anul acesta in iulie si a fost minunat toate serviciile extraoridinar si absolut nimic de reprosat. Hotel Aqua Fantasy Club&World 5 stele. fundita?

| Alien a răspuns:

Onura hotelului este magnific are propria plajă şi piscină full size.

# 301 camere standard, 6 apartamente King, 8 apartamente Junior. Fiecare camera are baie proprie, TV prin satelit, mini bar, telefon direct, muzica, aer conditionat, incalzire centrala, uscator de par.

# Pentru luat masa, 1 Deschideţi Bufet Restaurant (interior şi exterior), 2 Alacarte Restaurante (Fructe de mare, Internaţional Bucătării) şi pentru baruri, 5 baruri (Lobby, piscina, plaja, discoteca, acoperis) sunt deservesc toata ziua.

# Hotelul dispune de numeroase activităţi şi servicii cum sunt, 24 de medicul oră, la cerere, piscine exterioare si interioare de înot, bazin pentru copii, grădină, plajă privată cu debarcader, teren de joaca pentru copii, club pentru copii si animatie zi întreagă sunt disponibile pentru vizitatori.

# În plus faţă de aceste activităţi şi servicii, baie turceasca, masaj, sauna, jacuzzi, spalatorie, curatatorie, parcare, room service 24 ore, coafor si centru comercial sunt disponibile pentru oaspeti, de asemenea.

# Pentru facilităţi de sport, sporturi de apa, centru de fitness, tenis de masa, darts, biliard, mini fotbal, baschet, volei, tenis, fotbal pe plaja, aerobic si gimnastica sunt disponibile toată ziua.

# Pentru banchete, săli de întâlniri, seminarii şi conferinţe sunt disponibile trei întâlnire cu tot felul de echipamente tehnice.

# Hotelul este de 75 km de Aeroportul Izmir.
Mai multe Detalii http://www.kusadasihotels.com/onura