|

Cine imi poate spune unde se poate manca bine si mai ieftin in Eforie Sud? Dar in Nord? Trebuie sa stau o saptamana in una din aceste statiuni in luna iiunie (inca nu m-am hotarat unde), iar raspunsurile voastre ma pot ajuta sa aleg. Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eforie nord este mai frumos...si are mai multe din care sa alegi.parerea mea este ca daca cauti ceva ieftin poti gasi dar atentie, ca totusi suntem la mare iar preturile pot trece de 10 ori peste cota normala.ai grija

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.
Cand eram mai mica imi faceam veacul prin Eforie Sud. Eforie Sud e o statiune uitata de lume,cu balarii cat tine de mari,alunecari de teren, case parasite, nimic frumos de vazut.Am auzit ca si plaja sa mai micsorat.Hoteluri sau vile gasesti si destul de bune, acum depinde si de ce vrei tu. Unele dintre ele au o singura camera ocupata.De obicei stateam la Vila Simona sau cand nu era loc la Vila Andreea.Vila Simona e ceva mai departe de plaja, dupa Vila Simona si Vila Cristina.De la parculetul acela "de distractie" mergi drept inainte si la un moment dat o sa ajungi si acolo.Cazarea era buna,camerele frumoase,balcon,frigider,tv, dus, etc.In mare e ok.
Aici poti gasi poze : http://www.vileeforie.ro/vila_simona_eforie_sud/.Vila Andreea e cam la fel.De fapt, ambele apartin aceleiasi proprietare.E ceva mai veche, dar s-a pastrat destul de bine.E aproape de plaja, fata in fata cu acel parculet si imediat dupa restaurantul acela "Leul de mare". Imagini : http://www.vileeforie.ro/vila_andreeasud_eforie_sud/.
Acum de restaurante.Mancam la "Hanul Dobrogea",dar acum este istorie,s-a daramat acum trei-patru ani.Dupa ce s-a daramat am inceput sa mancam la "Carlos". Mancare buna si ieftina nu o sa prea gasesti. Odata am mancat si la "Leul de mare" dar nu m-am simtit tocmai bine dupa masa,nu cred ca este cazul sa mai dau detalii :)).
In Eforie Nord nu am fost niciodata, deci nu pot sa ma pronunt.
Mult succes si sper ca te-am ajutat :-*. Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acolo e un loc lipsit de veghe hai la mine(adica la parintii mei) la pensiune...suntem foarte familiari si asa ca nu o sa regreti ia uite unul dintre site-urile cu pensiunea noastra http://www.cazareoriunde.ro/maramures/vadu_izei/pensiunea-casa_viorica/ poti sa vezi cate oferim pe site-ul acesta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează