| Ely21 a întrebat:

Cine poate sa imi zica zi mie niste hotele bune de 5 stele din turcia? De preferat cu plaja proprie, cu piscina si topogane daca se poate. Si daca ati petrecut vacanta in hotelul respectiv, imi puteti spune cum a fost si cum sunt conditiile hotelului.

6 răspunsuri:
| GeorgyPingu12 a răspuns:

Http://www.vacantedenota10.ro/oferte/charter/Turcia Uita-te aici. Majoritatea au fost vizitate de mine si de mama mea, pentru ca ea lucreaza la o agentie de turism. si iti recomand de fapt toate hotelurile de 5 stele din Turcia pentru ca toate au facilitati si sunt luxoase :* sper ca te-am ajtat.

| Mariaღ a răspuns:

Http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 am fost eu si ti-l recomand! Are piscina interioara, exterioara cu topogane, fitness, mesele sunt foarte bogate. Daca iti iei all inclusive poti intra peste tot si aici ma refer la golf, iti poti lua inghetata pe gratis ( cu ajutorul cartelei pe care ei ti-o dau), in fiecare seara sunt spectacole, are plaja proprie, in fiecare zi vin si iti umplu frigiderul cu bunatati. SE MERITA!

| rudfy a răspuns:

Pai primul este Miracle spa resort, Mukarnas si Dolphin Botanik si Deluxe am fost la astea si sunt superbe. daca vrei iti dau si linkurile lasa-mi un mesaj sub respunsu meu

| ElenaGilbert01 a răspuns:


Cappadocia Cave Resort and Spa si Hillside Beach Club. Cauta pe Google!