|

Cum pot ajunge in Satul Udati-Manzu, Comuna Smeeni, Jud Bacau plecand din Judetul Bacau sau din Faurei? As dori raspunsuri sigure, cineva care chiar stie nu presupuneri si curse cu autocarul, autobuzul sau maxi-taxi. Mersi.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pleci din Făurei în direcţia Buzău, treci prin Surdila-Greci, Vizireni, CA Rosetti, Bâlhacu, Cilibia, Mânzu, Poşta, Bentu, Gălbinaşi, după Gălbinaşi la 2-3 km faci stânga spre Ţinteşti, Maxenu şi dai în Smeeni. Acolo faci dreapta spre Moisica, Albeşti. În albeşti nu faci dreapta spre Călţuna, ţi drumul din stânga şi, la câţiva km e Udaţi-Mânzu. În total ai 52 km, aşa că nu e extraordinar de mult. Mai există o altă rută, în Cilibia faci stânga, spre Gara Cilibia, Caragele, Pogoanele, Călţuna, Udaţi-ânzu, dar e drum de ţară, nu ştiu dacă e practicabil... Drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru angel74dm):

Caut un mijloc de transport in comun gen maxi-taxi, autocar, autobuz, nu cu masina personala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alialinuta):

În primul rând trebuia să specifici în întrebare "Doar cei din Bacău, sau din zonă", că după context se poate crede că eşti din Constanţa, Maramureş sau Suceva şi vrei să ajungi acolo, de-aia te-am şi ajutat noi, şi-atunci nu ne mai agitam, iar în al doilea rând te contrazici singură, pentru că în întrebare specifici că nu vrei "curse cu autocarul, autobuzul sau maxi-taxi", iar mie îmi răspunzi exact contrariul, adică vrei "un mijloc de transport in comun gen maxi-taxi, autocar, autobuz, nu cu masina personala"... Cine să mai înţeleagă? Dacă o luai pe jos pe traseul al doilea, ajungeai deja acolo...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Udați-Mânzu este o localitate în județul Buzău, Muntenia, România, aflat în comuna Smeeni, în zona de câmpie din partea de sud a județului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru marlanuu):

Vreau sa stiu ce mijloc de transport in comun pot folosi sa ajung acolo, stiu deja unde se afla, am fost acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează