|

Cum pot ajunge sa culcrez pe o nava de croaziera >?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa lucrezi pe o nava de croaziera trebuie sa stii limba engleza si eventual si alta limba,sa faci un curs de ospatar, sa lucrezi vreo doi ani ca ospatar deoarece cer experienta, sa faci o facultate, poate ajungi chiar manager, sa ai voce sa te angajezi sa canti. Poti incerca sa depui cv si scrisoare de intentie oricand daca stii engleza.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu o facultate bunahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mirunikaa02):

Facultatea nu valoreaza nimic la noi. Chiar acum cateva saptamani am dat licenta si nici nu am avut vreun stres... am invatat prea mult pentru ce se cerea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e chiar asa.
Engleza da trebuie sa o stii. e deja standard. Cerintele de angajare depind de fiecare angajator. Am persoane al caror prim job a fost pe un vaz de croaziera. fara experienta.
cele mai multe posturi sunt pentru posturi de Fotografi, ospatari, cameriste, (in general joburi entry-level din departamentele de F&B si Housekeeping)
poti gasi mai multe informatii pe barcagii.ro (parca)

linii de croaziera pentru care ai putea incerca sa aplici ar fi Norwegian Cruise Lines, Royal Carribean, Carnival Cruise Lines, oricum sunt multe, si ai de unde alege uite aici o lista cu majoritatea:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cruise_lines

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează