|

Cum pot călători în America?

Cum îmi pot face viza?big grin

pls răsp.

Fundaa.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E foarte complicat! ...pentru a face o viza trebuie neaparat sa vorbesti la ambasada!
nu este ca si cum ai face un buletin!
si in primul rand ...viza se poate refuza!, si nu o sa mai poti calatorii in america!
.in principiu iti trebuie un motiv bun sa calatoresti in america, si 10 milioane de dovezi ca o sa ramai in america pe o durata delimitata de durata vizei!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la ambasada S.U.A.
Poti lua un permis de vizita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ms mult sefu12
:*:*:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E simplu dar in acelasi timp complicat.Eu am fost dar din pacate nu mi-au dat viza(chiar daca sunt minor)prima data trebuie sa platesti 10$ intr-un cnt de la banca transilvania, apoi ei iti dau o hartie unde scrie un cod pe care il vei folosi ca sa iti faci programarea care poate fii undeva la 3, 4 luni depindepoti sa iti faci si in regim de urgenta si atunci de programeaza intr-o luna. Dupa acee trebuie sa platesti cam 300$ pentru ca te prezinti (chiar daca nu primeti viza banii nu se returneaza),de asemenea intre timp trebuie sa completezi si un formularu(numele nu il stiu exact dar era ceva cu DS-...)apoi te duci la intervi,la intrarea in ambasada trebuie sa ii arati pasaportul,trebuie sa iti inchizi telefonul si sa il lasi la intrare si toate lucruriile din metal si sa treci printr-un detector de metal. Apoi te duci la un domn care iti cere cateva acte si te duci intr-o sala de asteptare, dupa aceea iti striga numele, intrii si asteptii la o alta coada ca sa iti scaneze formularul DS-... si dupa asta te pui la alta coada pentru interviu.
Aici este partea cea mai grea.Sunt 5 ghisee:in primul daca nu este multa lume este gol si in celelalte sunt niste oameni(americani care stiu sa vorbeasca romana)si te vor intreba chestii elementar:pentru ce te duci, cat stai etc. si iti va spune pe loc daca primesti viza sau nu. Daca nu(ceea ce mi s-a intamplat si mie) iti va da o hartie care scrie de ce.Hartie e la fel la toata lumea si cel care ia interviu doar o semneaza.Dar, daca primesti viza atunci te felicita si te duce la o firma de curierat(unde trebuie platiti alti 12$ si iti va sosi in cateva zile cu stampila pe pasaport
Asta ii tot

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează