|

Cum pot obtine viza pentru america :

fara studii la facultate, sau contract de colaborare cu firme de acolo?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci la politie sau primarie la cei care se ocupa cu pasapoartele si iti dau o viza de vreo 3 luni sau poate s-a mai schimbat timpul de viza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Șofer):

Da dar e cam naspa ca eu nu vreau sa plec organizat adica sa ma duc acolo si sa imi gasesc ceva de lucru dupa sa stau acolo...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Scorpions13):

Prima data te interesezi apoi cand esti sigur pe tine pleci ca sunt multe firme care iti iau banii apoi cand ajungi la destinatie ramai fara cale de intoarcere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie o chemare din partea unei cunostinte (frate, rudenie, prieten)care are resedinta acolo--viza turistica ( B2) asa este denumita viza turism, apoi, trebuie platit o taxa de 160+11 $--(in lei la cursul zilei) la banca transilvania.De acolo ti se inmineaza instructiuni - intri pe net si trebuie sa completezi un formular DS-160, trebuie poze (specifici poze pentru ambasada SUA) si in continuare urmezi instructiunile in vederea programarii.- succes--

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu toate ca e saturata tara aia de prosti, nu ai nevoie de facultate ca sa vizitezi america happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai vreo ruda care locuieste acolo si are cetatenie americana iti poate face chemare, astfel vei obtine viza.In cazul in care vrei viza de turist, intra pe site-ul ambasadei SUA in Romania si intereseaza-te: http://romania.usembassy.gov/ro/index.html

Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează