|

Cum sa imi fac bagajul pentru o excursie cu autocarul in care trecem prin : praga, viena, berlin si stam o saptamana? cam cati bani sa imi iau? FUNDA

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am fost si eu intr-o excursie asemanatoare, tot o saptamana, traseul ceva mai diferit: budapesta-gyor-viena-frankfurt-bruxell-waterloo.
O sa ai nevoie de:
1. haine de schimb
2. o jacheta mai grosa (preferabil impermeabila)
3. lenjerie intima
4. mancare (nu prea multa, o sa mancati pe la fast food-uri gen burger king sau la hotel, dar totusi trebuie si ceva mancare. Te sfatuiesc sa iei ceva facut la gratat pentru ca nu se strica asa repede si paine feliata)
5. ceva jocuri (carti de exemplu)
6. bani (in jur de 250 de euro ar fi ideal, dar te poti descurca si cu mai putin. Trebuie sa iti imparti banii egal pentru fiecare zi pentru lucruri idispensabile adica apa si mancare si sa pastrezi ceva si pentru suveniruri.)
7. o camera foto/video (nu e obligatoriu, dar genul asta de excursie o sa fie ceva de neuitat si e frumos sa ai ceva amintiri)

Te asigur ca o sa fie super si o sa te distrezi foarte bine, o sa cunosti persoane noi, dar o sa treaca foarte repede saptamana aia.
Have a good time!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Haine de schimb, lenjerie intima, pasta/perie de dinti, mare lucru nu are rost sa iti pui, important e sa ai ceva bani la tine pentru a cumpara o mica amintire[atentie]celor dragi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bogat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru whattt):

Ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează