| Ishsjsu a întrebat:

Cum se aplica pentru viza de America? Poti tu sa alegi pe cati ani sa-ti dea viza sau cum? (Ca turist) adica am auzit ca poti sa depui pentru viza si sa-ti dea 5, 10 ani sa ai viza sa te duci acolo cand vrei, e adevarat? Si daca da va rog spuneti-mi si mie EXACT ce trebuie sa ai, cati bani trebuie sa dovedesti ca ai ca sa te poti duce în America? daca se i au în considerare studiile sau ei pe ce se bazeaza daca îti dau viza sau nu? Dau funda multumesscccc

1 răspuns:
| Aleks086 a răspuns:

Poți aplica pentru o viză de turist care poate avea o valabilitate de până la 10 ani, în funcție de decizia consulului.

Documentele necesare includ pașaport valabil, formular DS-160 completat online, confirmare a programării la interviul de viză, fotografie recentă, taxă de solicitare viză și dovezi financiare care să arate că poți susține financiar călătoria ta.

Nu există o sumă exactă de bani pe care trebuie să o dovedești, dar trebuie să arăți că ai suficienți bani pentru a acoperi costurile călătoriei tale (cazare, transport, cheltuieli generale).

Consulul ia în considerare scopul călătoriei tale, legăturile cu țara ta de origine, situația financiară și alte factori în decizia de a acorda sau nu viza.

Pentru detalii precise și pentru a te asigura că ai toate documentele necesare, vizitează site-ul oficial al Ambasadei SUA din țara ta sau contactează un consultant în vize.