| DTralala a întrebat:

Cum v'ati petrecut vacanta?

La mare, la munte sau la tara?

In strainatate? happy

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| xSoaked a răspuns:

Am fost vreo 3 saptamani ( nu consecutive ) la rudele mele din Constanta, cu ocazia asta si in Mamaia la plaja. Am mai fost intr-un circuit in Europa ( Spania, Austria, Italia, Franta, Elvetia si alte tari ) si inainte sa inceapa scoala am sa merg la munte cateva zile ( dupa cum fac in fiecare an ). big grin

| niknip a răspuns:

Noi am fost la herculane, e f frumos si ne-am cazat aici http://nmd-herculane.blogspot.com/2010/03/posibilitati-cazare.html.
Daca doriti puteti sa intrati pe blog, preturile sunt f accesibile pentru cazare si conditii ff bune.

| NoMusicNoLife a răspuns:

Eu la munte si la mare. Am fost la Brasov la bunicii mei, unde am stat vreo luna, apoi am fost 10 zile la mare la eforie sud, iar apoi am revenit la bunici, unde stau pana in 23 august, cand plec acasa, adica la oradea. Azi ( 21 august ), am urcat pe Bunloc si m-am uitat cum se dadeau aia cu parapanta. Super iti zic eu si apoi am coborat prin padure, e chiar super pe aci prin brasov. Eu m-am distrat super in vacanta ( desi a plouat cam mult la bv in prima parte tongue ), dar acum de abia astept sa inceapa scoala, sa ma vad cu colegii :X:X

sper ca si u ai avut o vacanta la fel de fummy :X

te pup :* pa pa wave

| Tiffany89 a răspuns:

Buna.Eu la mareebig grinin Croatia... tu?big grin

| Dianaღ a răspuns:

Pai eu stau la marehappy, deci majoritatea timpului am petrecut`o acasa, la plaja. Am mers o luna la tara, la bunici, iar peste o saptamana plec 10 zile in Greciahappy.
Tu?

| DTralala explică:

Eu.

Am fost 10 zile in Turcia, apoi 7 zile in Mamaia, si la tara, weekendul viitor plec in Predeal.

| pamPammmPam a răspuns:

La Sibiu 1 saptamana... si restul ...acasa sad

| pauladrian_2984 a răspuns:

In strainatate am fost in Spania anul acesta. A fost foarte frumos. Oamenii au fost foarte amabili iar peisajul parca este desprins din rai.In Spania, soselele arata ca si autostrazile. O vacanta la mare ar fi cea mai buna. Mai ales pe litoralul sudic pe langa orasele :Murcia(unde am fost eu), Malaga, Almeria, Cartagena, Alicante, Los Alcazares, San Javier, Torrevieja si multe altele.

| LoReee_6522 a răspuns:

Urmeaza sa plec in 25. 08 in tunisia. Sper ca totul sa fie frumos cu cate ca am fost acum 3 ani si nu pot spune ca a fost prea frumos. In fine oh go on sper sa ma distrez si sper ca si tu te`ai distrat vara asta.
Te :*. Pa wave

Întrebări similare