|

Cunoaşteţi hoteluri ieftine şi aproape de centru în Budapesta? Nu am nevoie de linkuri, vreau să ştiu dacă a fost cineva şi îmi poate recomanda un hotel.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Mai jos gasesti o selectie de hoteluri din Budapesta (majoritatea sunt hoteluri de la care avem feedback):
http://www.eximtur.ro/....../2--1.html

In cazul in care ai orice nelamurire, nu ezita sa ne contactezi!

Sa ai parte de o vacanta cat mai placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O proprietate isi sporeste valoarea daca e aproape de centru, fie ca e in Bucuresti, Turturenii de deal sau Budapesta. Ieftin si aproape de centru e imposibil. Mai putin daca iti gasesti un hostel si nu te deranjeaza conditiile de cazare de acest gen.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am card 365 zile cazare gratuita in 16 tari din UE
maxim 6 zile in hotel de 3-4 stele nu platesti decat micul dejun si cina
tot anul te poti duce unde vrea inima ta
valoare card 198 euro /an pentru 2 persoane ( tu si cine vrei sotia, amanta sau prietena)
daca vrei contaceaza-ma si te ajut in cele 16 tari e si ungaria daca nu ma insel dar sigur e austria

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Charles Hotel - Budapesta e frumos. o descriere micaHotel Charles este amplasat într-o poziţie ideală: centrul istoric, cartierul de afaceri, atracţiile turistice şi centrele comerciale din capitală sunt aproape, hotelul aflându-se în partea de Buda a oraşului, la o plimbare de câteva minute de Muntele Gellert şi de Cetatea Buda. Cu ajutorul excelentei reţele de transport public, se poate ajunge în cele mai importante puncte ale oraşului în numai câteva minute: autobuzul opreşte chiar în faţa clădirii, iar după numai două staţii urmează inima capitalei cu faimoasa zonă pietonală din jurul străzii Vaci utca.
În loc de simple camere, hotelul oferă oaspeţilor săi studiouri, care au câze o mică bucătărie proprie, complet echipată, şi baie cu vană sau cu cabină de duş; studiourile de categorie Standard şi Deluxe au fost recent renovate, calitatea acestora din urmă fiind la fel cu nivelul unui hotel de patru stele.
Majoritatea celor 70 de studiouri din hotel sunt duble (la cerere se poate introduce în ele un pat suplimentar sau un pat special pentru bebeluşi), dar sunt şi câteva triple, În parcarea închisă din curtea interioară, oaspeţii îşi pot lăsa maşinile în siguranţă pentru un cost suplimentar, sau pot parca gratuit pe străzile din apropiere.
Colegii de la recepţia hotelului vorbesc mai multe limbi şi îi aşteaptă pe oaspeţi cu o gamă variată de servicii, asigurându-se că aceştia se vor simţi ca acasă, chiar dacă sunt departe de ţara lor. Călătorii de afaceri au la dispoziţie copiator xerox, aparat de fax, printer, legătură Internet WiFi gratuită pe tot teritoriul clădirii sau legătură Internet pentru un preţ suplimentar pe calculatoarele hotelului; turiştii însoţiţi de familie sau prieteni pot primi scaun special pentru a hrăni copiii, şi pot închiria biciclete pentru a descoperi oraşul.
Restaurantul Janos aflat în clădirea hotelului, îi aşteaptă pe oaspeţi în fiecare dimineaţă...2013 - 2184 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează