| pitiw a întrebat:

Daca am depus dosar pentru bursa sociala in primul' semestru trebuia sa depun iarasi acelasi dosar si in cel de-al doilea? Tin sa mentionez ca am luat bursa pe primul' semestru intotdeauna la sfarsitu lunii(Facultatea de Geografie Iasi)

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Nu stiu exact cum e la voi, dar banuiesc ca e la fel peste tot asa ca o sa-ti spun ca pentru burse sociale, dosarul trebuie refacut pentru fiecare semestru in parte, spre deosebire de alte tipuri de burse pentru care dosarul trebuie facut doar la inceput de an.
S-ar putea sa-ti fi ratat si sansa, pentru ca la noi deja s-a incheiat perioada de depunere a dosarelor. Fugi repede la facultate si intreaba, si incepe sa-ti faci actele.

| pitiw explică (pentru CuriousStuff):

Si la noi a fost in perioada 1-10 martie, dar nu mi s-a transmis nimic din partea facultatii ca ar fi trebuit sa depun si in cel de-al doilea semestru',

| pitiw explică (pentru CuriousStuff):

Art. 33. Consiliul facultăţii constituie, anual, comisia de analiză, evaluare a dosarelor şi
atribuire a burselor

| CuriousStuff a răspuns (pentru pitiw):

Stii si tu, ei nu prea au motiv sa te anunte ca trebuie sa-ti dea bani. Nici pe mine nu m-au anuntat ca a crescut salariu pe membru de familie si puteam sa iau mai de mult timp, insa nu stiu daca e vina lor, cum am zis, nu e interesul lor, e al nostru. Mergi si intreaba, recent am fost si am inteles ca au venit ceva comunicate de la minister si s-au schimbat niste lucruri, poate iti mai poti pune dosarul.

| CuriousStuff a răspuns (pentru pitiw):

Acolo e vorba de comisie, nu de dosare. Comisia se stabileste odata pe an, insa dosarele pentru sociale se depun de doua ori pe an. (adica la inceputul fiecarui semestru.)

4 răspunsuri: