|

Daca am depus dosar pentru bursa sociala in primul' semestru trebuia sa depun iarasi acelasi dosar si in cel de-al doilea? Tin sa mentionez ca am luat bursa pe primul' semestru intotdeauna la sfarsitu lunii(Facultatea de Geografie Iasi)

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu stiu exact cum e la voi, dar banuiesc ca e la fel peste tot asa ca o sa-ti spun ca pentru burse sociale, dosarul trebuie refacut pentru fiecare semestru in parte, spre deosebire de alte tipuri de burse pentru care dosarul trebuie facut doar la inceput de an.
S-ar putea sa-ti fi ratat si sansa, pentru ca la noi deja s-a incheiat perioada de depunere a dosarelor. Fugi repede la facultate si intreaba, si incepe sa-ti faci actele.

| explică (pentru CuriousStuff):

Si la noi a fost in perioada 1-10 martie, dar nu mi s-a transmis nimic din partea facultatii ca ar fi trebuit sa depun si in cel de-al doilea semestru',

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CuriousStuff):

Art. 33. Consiliul facultăţii constituie, anual, comisia de analiză, evaluare a dosarelor şi
atribuire a burselor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru pitiw):

Stii si tu, ei nu prea au motiv sa te anunte ca trebuie sa-ti dea bani. Nici pe mine nu m-au anuntat ca a crescut salariu pe membru de familie si puteam sa iau mai de mult timp, insa nu stiu daca e vina lor, cum am zis, nu e interesul lor, e al nostru. Mergi si intreaba, recent am fost si am inteles ca au venit ceva comunicate de la minister si s-au schimbat niste lucruri, poate iti mai poti pune dosarul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru pitiw):

Acolo e vorba de comisie, nu de dosare. Comisia se stabileste odata pe an, insa dosarele pentru sociale se depun de doua ori pe an. (adica la inceputul fiecarui semestru.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: