|

De ce acte sunt nevoie exact sa pleci in Marea Britanie, Anglia? Am citit, daca esti cetatean EEA nu iti trebuie decat un act de identitate, de exemplu buletinul. Dar planuiesc sa stau mai mult de 5 ani, posibil permanent.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut. Eu sunt in Marea Britanie de 7 ani. Ca sa vii in Anglia ai nevoie doar de buletin, sau doar de pasaport.
Ti-ar fi de foarte mult ajutor sa ai permis de conducere, pe care sa-l transformi foarte simplu in permis englezesc, pe care il poti folosi pentru a te legitima aici.
In Anglia, se fac foarte foarte usor actele, se gaseste foarte usor de lucru (mai ales in constructii) dar cea mai mare problema sunt locuintele. (se gasesc greu, si costa mult). Si transportul este foarte scump, dar restul sunt ieftine.
Daca te acomodezi cu vremea innorata, ploioasa, vantoasa si umeda, este o tara cu un sistem bine pus la punct. Dar ai mare grija -englezii din Londra sunt prietenosi, insa cei dinafara Londrei sunt mai rasisti, si le ia ceva timp pana sa se obisnuiasca cu tine.
Daca mai ai intrebari spune-mi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SaveTheNature):

Unde exact stai tu, si ce lucrezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Borsko):

Stau in Londra (in Beckton). Lucrez ca Setting out engineer. Mai exact ca topograf. Eu cred ca mai degraba Marea Britanie este tara tuturor posibilitatilor decat America. Aici se fac bani, aici poti avansa repede (sora mea are 8 clase si e deja asistent stomatolog, doar cu cateva cursuri). dar vremea este pur si simplu ORIBILA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat