|

De ce se scumpesc biletele de avion cu cat se apropie data in care va avea loc zborul? Voi de unde cumparati bilete mai ieftine? Cu cat timp inainte? Ce agentii/ companii de transport aerian v-au nemultumit?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este simplu: companiile aeriene ofera mai multe transe de siguranta, iar cu cat iei mai devreme biletul cu atat sunt mai siguri ca zborul va avea loc. Si oricum daca iei un bilet cu o luna doua inainte ei au deja o mica dobanda si certitudinea ca cineva va zbura cu aeronava respectiva la acea data!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Biletele de avion se scumpesc cu cat se apropie data mai mult deoarece biletele ramanand necumparate, agentiile vor sa primeasca banii si gandindu-se ca sunt anumiti oameni care isi iau pe ultima suta de metri, se gandesc sa le dea cat mai scump ca sa obtina un profit mai mare.Eu cumpar biletele cu aprox. 5-6 luni inainte, foarte ieftine.Nu prea ma intereseaza agentia si prefer sa nu comentez calitatea unora, dar iti zic din experienta ca WizzAir nu e o companie prea buna.British Airways e cea mai comfortabila.
Sper ca te-am ajutat. Funda?batting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Pai cu cat iei mai repede biletele de avion cu atat sunt mai ieftine!
Si eu folosesc agentia ZipTravell parca sa se numeste...(este foarte buna)
Fundaa?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MaDrogezCuPepsiCola):

Http://turism.bzi.ro/......sovia-2711

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează