|

Deci anul acesta plec la mare la Eforie Sud. sad Curiozitatea mea:

-E vreun parc de distracti pe acolo?

-Cluburi (manele, populara rock nu conteaza genul;

-Ce as putea sa vizitez/ sa fac pe acolo?Daca stiti raspunsul la oricare din intrebarile de mai sus va rog din suflet sa-mi raspundeti :* (si daca e parc de distracti ce pot gasi in el gen:ciocan, roata, masinute etc...

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Normal am fost sunt cluburi distractie mazima merita sa te duci acolo.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eforie Sud e o statiune predominant varstnica, drept pentru care cluburile sunt relativ putine (discoteci de fapt). restaurante sunt din plin si sunt cateva chiar foarte bune (cel cum cobori de pe coasta catre plaja, imi pare rau ca imis capa numele acum, e grozav). Parc de distractie nu este, in schimb exista in Eforie Nord, chiar in centru, unde ai si mult mai multe cluburi. poti lejer sa pleci seara si sa vii dimineata, distanta e de 2-3 kilometri, 20-25 de minute in plimbare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Eu am fost in Eforie Sud acum vreo 3 ani de zile si sa stii ca aveai ce sa faci pe acolo. Parc de distractii, hm nu pot sa zic ca era chiar un parc de distractii da erau ceva prostii pe acolo gen erau niste chestii gen o roata care te invartea erau si masinute si mai erau cateva d-astea de copii mai mici. Cluburi sunt, tin minte ca undeva pana in 12 afara era gratuit daca vroiai inautru plateai.Magazine sunt destule si restaurante la fel. Si eu ma duc anul acesta tot acolo am incercat toate statiunile am fost pana si in venus. Important e sa te simti bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează