|

Exista vreo agentie de turism in Bucuresti care sa vanda weekend-uri in capitalele occidentale cu bilete la spectacole de opera incluse? As vrea sa merg la Viena si vreau sa merg si la un spectacol dar mi-ar placea sa aflu daca exista si alte oferte, poate merg in alta parte.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Îţi mai recomand opera din Frankfurt. Intră la http://www.oper-frankfurt.com/index.cfm?siteid=49 şi urmează instrucţiunile. De fapt, nu e necesar să cumperi în avans, sunt mereu bilete la casă, erau şi pentru spectacolele din perioada Crăciunului. Intră la Lufthansa.com şi ia-ţi bilet de avion cu 90 euro dus-întors preţ final. Intră la booking.com şi rezervă cameră la hotel cu 40 euro pe noapte la 3 stele. Îţi trebuie doar un card.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti incerca la agentiile de turism mai cunoscute. cele mai renumite agentii de turism sunt pe Calea Dorobantilor si pe Bld. Magheru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lasă agenţiile, că mai mult te încurcă. Îţi poţi cumpăra biletele în avans prin Web. Intră la http://www.staatsoper.at/Content.Node2/en/index.php, alege Internet ticket sales. Instrucţiunile sunt în germană şi engleză. Plăteşti cu cardul online şi-ţi iei biletele de acolo, cînd ajungi. Simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează