anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei guys,

So, o sa ma mut in Amsterdam pentru cativa ani, o sa ma mai intorc de Craciun etc asa ca trebuie sa imi fac bagajul pentru 6 luni...pentru asta am nevoie de un troller:
In afara de troller-ul pe care il cumpar o sa mai am un rucsac Swiss Gear, chiar pe asta http://www.ebay.com/......2104892307
Ce troller sa imi cumpar?
Ma gandeam sa il iau pe asta, dar nu stiu cat de mare este, ce parere aveti?
Intr-un troller de 67 de litrii cat poti sa pui in el?!
http://www.emag.ro/......DXT1L3BBM/

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Îmi permit să mai fac o sugestie: ia unul sau doi saci de depozitare care se videază - îți vor permite să bagi în valiză mult mai multe țoale decât dacă le pui pur și simplu.

http://www.emag.ro/......D0PCRBBBM/

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mai bine ăsta:
http://www.emag.ro/....../DFT1L3BBM
Sau oricum, orice mai mare de 90 l; eu am un noname dar mare și cu roți foarte solide și bine făcute, cu care am călătorit foarte bine de câteva ori. Una dintre acestea fiind chiar pentru o perioadă relativ mai lungă - 3 săptămâni, la Londra, pe o vreme schimbătoare de primăvară, deci a trebuit să pun destul de mult în el.
E bine să te gândești că unele lucruri e mai bine să le cumperi acolo, decât să le cari de aici (încălțămintea, de pildă).
Drum bun și alegere inspirată!

| AleXzpm a răspuns (pentru mihai69):

Multumesc frumos Mihai, nici nu vazusem ca pot as-imi aleg unul mai mare, pe cel de 90l o sa-l cumpar happy. Da, la 23 de KG o sa pun stop, incerc sa imi iau chestiile pe care nu le pot cumpara. Cat despre alegere, momentan am acceptat un job acolo, pentru cat timp, nu stiu, ramane de vazut cat de buna a fost decizia.
O zi minunata sa ai!

| AleXzpm a răspuns (pentru mihai69):

Genial, mersi.