|

Hei, salut TPU. Sunt pe cale sa calatoresc cu avionul, si sunt ingrijorat in legatura cu bagajele. Stiu ca politica de bagaje la fiecare operator de transport aerian e diferita, insa eu voiam sa stiu daca in conditiile generale legate de bagajul de mana (cel pe care il poti lua cu tine in avion ), acesta poate fi un troler care sa respecte atat dimensiunile cat si greutatea. Mai mult decat atat. as vrea sa stiu daca pe langa acesta pot avea si o geanta de laptop separata, in conditiile in care e specificat doar un bagaj de mana la aceasta clasa. Mersi anticipatwinking

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde cu ce companie zbori. La zborurile de linie ti se permite si laptop, la zborurile low cost (wizz, blueair) s ar putea sa ai probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Până la urmă, eu am constatat pe pielea mea că depinde și de noroc: pe o cursă TAROM (deci NU low-cost!) am fost pus să plătesc supliment de bagaj pentru că aveam valiză (la cală), rucsac și traistă cu laptop (bagaj de mână, la cabină). Ah, și rucsacul a trebuit să-l dau la bagajul de cală! Din cauza unei tanti tembele de pe Heathrow. Și... știind că ăștia pot merge până la a-ți refuza îmbarcarea dacă te iei cu ei în gură, am dat frumușel 50 Ł.
Așadar, în urma experiențelor mele, cred că răspunsul corect la întrebarea asta e - normal, chiar dacă ai voie, fii pregătit / ă să poți plăti pentru un bagaj suplimentar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,

Spune-mi te rog, te opreste cineva sa bagi laptopul in bagajul de mana si apoi sa il scoti dupa ce treci de checkin?

Important este sa nu dai de banuit ca bagajul ar fi mai mare decat in mod normal sau ca greutatea lui ar depasi 7 kg in general.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dimensiunile bagajului de mana sunt specificate pe site-ul companiilor de zbor( adica difera), iar referitor la ideea cu laptop-ul, raspunsul este nu... doar un bagaj de mana este admis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează