|

Hei TPU. Am o intrebare.As vrea sa plec la mare la Mangalia,dar nu am fost niciodata,voi care ati fost,ce parere aveti? Adica sunt terase,restaurante pe plaja,magazine,plaja e curata si destul de mare? Si asa,ca oras/statiune, Mangalia cum e? Va rog mult de tot sa imi ziceti voi care ati fost in concedii la Mangalia unde ati stat si cum vi s a parut? Adica unde ati stat hotel/apartament regim hotelier. Mersi mult!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ooooo, îți pot spune o mulțime de lucruri despre Mangalia și Saturn. Pentru că sunt una lângă alta și eu le recomand cu plăcere. Când eram în România mergeam în fiecare an acolo deoarece e un loc liniștit și foarte curat. Dacă mergi în preajma festivalului care era parcă de Ziua Marinei sau pe-acolo, nu o să ai prea multă liniște dar e frumos și nici chiar exagerat de zgomotos. În plus sunt câteva plaje care sunt foarte curate și nu sunt extrem de aglomerate, și aici vorbesc de plajele Diana, Adras, etc. Ai plasă pentru volleyball, sunt centre pentru închiriat hidrobiciclete, jet-ski-uri, etc și pe plaja Diana era o saltea pentru copii pe care săream în fiecare an(hihi). Da, magazine sunt destule, sunt dispuse de-a lungul străzii principale, să îi zic așa, la 50-100m de plajă. Ai bazar mare, piață, parcuri de distracții (e unul chiar lângă liceul Callatis), magazine, restaurante, grădini de vară, împinge tava dacă vrei. Eu chiar recomand această stațiune. Mai e și un parc destul de mare cu teren de tennis, basketball, etc. unde te poți relaxa. Sper că te-am putut ajuta. Distracție plăcută și numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai este frumos ce sa zic si da are restaurante terase ect. in plus in celelalte statiunii nu exista SPITAL doar in mangalia! Este mai frumos in Costinesti zic eu dar cum vrei tu! Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu locuiesc in mangaliaa si si e foarte frumos au multe restaurante dar si terase si hoteluri poti sa vii! E foarte frumos!
plaje e curata si mare!
in eforie am auzit intr-un timp ca sunt alge nu stiu daca e adevarat dar asa am auzit!
sunt multi oamneni care inchiriaza daca vrei sa stai la casa ca e mult mai frumos si eu de exemplu inchiriezwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa parerea mea e muult mai bine lund in considerare eforie sud si putin eforie nord. Dupa mangalia este mamaia. Si poti gasi unde sa te gazezi chiar peste tot dar sa nu ai norocu sa dai de un hotel 2 scumpe... big grin


Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Deci doar despre mangalia vreau, Costinesti nu imi place pentru ca toate hotelurile/pensiunile sunt departe de plaja, si eforie la fel.La mangalia am gasit cazare langa plaja, as mai vrea detalii va rog. Multumesc big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează