|

Heii o sa calatoresc cu avionul si e prima data, ce trebuie sa fac cand ajung acolo, care sunt etapele? Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Prima data trebuie sa stii ca e nevoie sa fii cu 2 ore inainte la aeroport, daca e un aeroport f f fmare poti sa te duci si cu 3 ore inainte.

Primul lucru e sa te duci la ghiseul companiei aeriene la care ai bilet sa dai bagajul si sa iei biletul. Daca ai bilet online si check in facut online nu trebuie decat sa dai bagajul (ai grija la companiile low cost gen WizzAir sa iti faci neaparat check in ul online ca in aeroport platesti suplimentar).

Odata ce ti ai dat bagajul la cala te duci spre filtrul de securitate unde treci prin detectorul de metale, deci iti dai jos tot ce ai metal la tine. Plus ai grija sa nu ai im bagajul de mana nimic ascutit sau lichide sau bricheta. Dupa ce treci si de securitate probabil ti se vor controla biletul si pasaportul si te duci la poarta de imbarcare. Acolo astepti cuminte sa te urci in avion.

Acum in functie de aeroportul din care pleci mai sunt diverse modificari. Gen sunt aeropoarte unde nu este un filtru de securitate general, te controleaza fix inainte sa te urci in avion

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este acelasi protocol ca la TREN, doar ca iti trebuie bilet!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BzT):

Raspuns mai bun ca asta nici ca puteai da. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BzT):

Tie iti controleaza bagajele in tren?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai. Mergi la "ghiseu". Daca ai bilet ti-l scaneaza; daca nu ai iti da bilet. Iti cantareste bagajul de cala, daca ai, si daca e totul ok cu kilele, ii pune eticheta si il trimite spre avion. La fel su cu bagajul de mana. Il catareste, eticheta si ti-l da. Apoi mergi sa faci controlul de securitate ca sa zic asa. Ai acolo niste tăvițe, si pui acolo curea, ceas, portofel, telefon daca ai laptol sau tableta in geanta de mana, le scoti si le pui in tava.(te-as sfatui sa nu ai lichide in geanta de mana.adica poti trece cu lichide dar sunt multe chestii de zis aici. eu evit. nu ai voie cu mancare). Sa ai buletinul si biletul in mana.(parca). Tava trece, treci si tu prin detectorul de metale. Daca e totul ok. Iti iei lucrurile din tavi si mergi spre poarta de la care pleaca avionul. Scrie asta pe bilet. Ajungi la poarta de imbarcare. Daca e ora de plecare, arati biletul, buletinul. Urci in avion, iti cauti locul si asta e cam tot.
Daca ai nelamuriri, scrii si incerc sa te ajut.(e cu escala?)
Zbor placut iti doresc big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează