| Krane a întrebat:

Hello, am o mica mare intrebare.
In noiembrie am facut 18 ani si m-am tot gandit de atunci unde sa plec in vacanta.
Bucuresti-Moscova, Moscova-Novosibirsk ( tren de noapte ), Novosibirsk - Kathmandu, stau in jur de 2 luni in nepal, Kathmandu- Beijing, Beijing-Bucuresti.
Ma gandeam daca pot sa returnez biletul de avion Beijing-Bucuresti si sa mai petrec in jur de 10-12 zile in Vietnam/Cambodgia sau ambele, de ce nu.
Se merita?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Bine că-ți poți permite o astfel de „aventură".
În ceea ce privește returnarea biletului de avion - asta depinde de linia aeriană și de tipul biletului pe care l-ai cumpărat. Sună la numărul lor de contact și întreabă-i.
Cât despre prelungirea excursiei - de ce nu? doar nu mergi într-acolo chiar în fiecare zi, nu? Dacă tot o să ajungi așa departe, ar fi și păcat să te întorci dacă ai resurse să mai zăbovești o vreme.

| Donsavas a răspuns:

Daca mergi cu cineva, atunci da, merita! singuratatea nu e prea frumoasa! Sa te distrezi! vacanta placuta! funda? numai de bine sa auzim!

| johnnny123 a răspuns:

Sună bine... Pot să te întreb cât de experimentat ești în domeniul călătoriilor și care ar fi bugetul tău pentru călătoria asta?

Pentru că mie traseul ăsta mi se pare dificil și pentru un călător super-experimentat și cu buget de 20.000 euro.

| Krane explică (pentru johnnny123):

M-am plimbat destul dar cu ai mei, asta este prima escapada singur, de fapt, nu sunt singur, sunt cu prietena mea. Sunt deja in Moscova acum, cand iti scriu, n-am un buget propriu-zis in momentul asta am toate biletele de avion/tren/autocar cumparate si bugetul este de aproximativ $7300, tinand cont ca o sa calatoresc in jur de 6 luni, am si un venit saptamanal ( am dat spre inchiriere in Moscova un spatiu pentru o covrigarie, 450$ pe saptamana ). Ma pregatesc de excursia asta de 6-7 luni, m-am documentat despre fiecare tara in parte si tot asa. In Rusia si China am mai fost si in trecut, dar in schimb in asia de sud-est n-am mai fost. Pentru calatoria asta in 2 ma gandesc ca undeva la 25.000-28.000 fara bilete de avion/tren/ferry/autocar.