|

Hello. In vara mi-am planuit turul Europei cu trenul. M-ar interesa sa stiu daca a fost cineva si cam cat costa abonamentul pentru 1-2luni?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

InterRail se numeste biletul de tren cu care am facut turul Europei, si a costat 319 euro acu' doi ani valabil 30 de zile...aici gasesti mau multe informatii in legatura cu biletul amintit http://www.interrail.net/english/fares.php Calatorie placuta...si nu uita sa fii cetatean european;)

3 răspunsuri:
| a răspuns:

@kidO 60 de lei? Turul Europei? Alooo, trezirea!laughingCe sa zic, nu iti poti face un abonament, nu stiu in ce tari anume vrei sa calatoresti dar presupun ca iti vei face in fiecare tara un plan care prevede si cate zile vei sta acolo.Si mergi pur si simplu in gara si iti cumperi un bilet pentru acel numar de zile.Sau exista promotii de week-end, 3 day ticket sau ticket 4-friends.Am intalnit tipurile astea de bilete in Germania, Franta, Danemarca si Norvegia asa ca vei iesi mult mai ieftin si nu conteaza cate calatorii faci pe zi. Abonament nu ai cum sa iti faci decat daca ai acte de sedere in tara respectiva. Distractie maxima! Daca mai ai intrebari...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

60 de lei nu stiu sigur banuiesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.acprail.com/rail-passes/europe/interrail/interrail-global-pass aici ai toate informatiile pentru tren

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează