| misssuccubus a întrebat:

Hey.A fost cineva cu avionul? E o intrebare pentru cineva care chiar a fost si isi aduce aminte bine.De exemplu USA, voi merge acolo in curand cu avionul.E ca cu trenul sau ceva in genul? Biletele se controleaza in avion sau trebuie sa merg intr-un loc special pentru asta? Parintii mei nu stiu...Si nu cunosc pe nimeni care sa fi zburat cu avionul. Daca ati putea sa imi dati un link cu un site care m-ar ajuta sau sa imi spuneti voi.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Biletele le iei dinainte fie online fie prin agentie.

la aeroport ti se face check in ul si dropoff la bagaje, adica iti valideaza faptul ca ai cumparat bilet si ti l da fizic.

pe urma treci prin filtru de securitate apoi iti mai controleaza odata biletul si pasaportul


si cand ajungi la poarta de imbarcare ti se mai scaneaza biletul si esti lasat sa intri

3 răspunsuri:
| ChrissD a răspuns:

Pai cumperi biletele cu cateva saptamani inainte (chiar zile) si te duci la aeroport dai biletele, iti controleaza bagajele, si te urci in avion (acolo iti dau sa mananci, ai toaleta, etc). Presupun ca stii ca biletele costa mullt si faci aproape 1-2 zile pana in usa, plus ca o sa trebuiasca sa schimbi avionul in Spania sau franta

| neutrino a răspuns:

Este simplu, este ca si cum ai merge cu rata, numai ca trebuie sa cumperi biletele cu cateva zile inainte: asta pentru a fi sigura de locuri.

| Radu284 a răspuns:

Cand ajungi in SUA, vezi ca sunt doua cozi la customs. Una pentru cetateni si rezidenti permanenti, alta pentru restul. Sa ai grija la asta.

Plus, in avion va trebui sa completezi un formular pentru vama.