|

Hey.Cat ar costa o excursie in Paris pentru 2 persoane cu biletu de avion(dus si intors), cazarea la hotel si toate cheltuielele(mincarea, suveniruri...) totul inclus?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu o agenție de turism, poți afla consultându-le ofertele, fie online, fie direct la sediile lor. Sau la vreun târg de turism, dacă nu vrei să pleci prea repede.
Pentru o escapadă planificată pe cont propriu, ai putea găsi bilete de avion low-cost pe la 100 € de căciulă sau și mai ieftine; după ce le cumperi, te apuci de căutat cazare (booking.com, agoda.com, venere.com etc.). E posibil să găsești ceva pe la 50-70 € pe noapte (eventual B&B). Masa te costă cam 30-40 € pe zi cu muuultă parcimonie, sau cel puțin dublu dacă vrei să te simți binișor. Pentru transport, mai pui vreo 5...10 € pe zi (sau mai mult, dacă luați taxiul dar nu recomand! metroul e cel mai bun; alternativă - autobuzele turistice hop-on/hop-off). Mai rămân muzeele - aici aveți informații detaliate online pentru fiecare, trebuie doar să le cauți. Noi n-avem de unde ști ce vreți voi să vedeți. La fel și pentru Turnul Eifel și alte obiective cu plată.
Pentru suveniruri... cam la fel - în funcție de ce alegeți să luați, de unde, în ce cantitate. (atenție la regulile de transport aerian! Să nu vă treziți pe aeroport că nu aveți voie cu anumite lucruri în bagajul de cabină!)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma tata, dar de ce nu intrebi la o firma de turism?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

5000 euro sau mai putin depinde. dar pana-n 5000 mai mult nu. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Stan_Gabriel_1990):

5000 euro? iti iei avion privat? ai idee macar ce zici? exista city break uri de 3 zile care nu se duc mai mult de 400euro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează