| lylo a întrebat:

Ce resurse sunt necesare deschiderii unei afaceri in domeniul turismului? Foarte detaliat, daca se poate.

4 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

In primul rand iti trebuie locatia:de la o cabana cu strictul necesar(lumina,apa,pat,lenjerie,perdele,covoras,loc special pentru WC...) pana la un hotel. Apoi iti trebuie aprobari si nu sunt putine,care toate o sa coste,daca vrei sa fie totul legal:categoria de margarete sau stele,de la Mediu, de la E-ON, inregistrare pe la FISC, Camera de Comert, constituire firma si cate si mai cate.Acum,depinde ce vrei sa faci! In functie de asta, poti calcula cat te costa.In ziua de azi, trebuie sa destul curaj si multe, multe, multe finante pentru orice fleac de afacere! Eu am o afacere in domeniul comertului cu amanuntul si dupa 20 ani, am renuntat, deoarece munceam singura de-mi sareau capacele si traia bine si-un "trantor" pe langa mine.

Răspuns utilizator avertizat
| GeorgescuD a răspuns:

Turismul poate imbraca foate multe fete. Daca va referiti cumva la deschiderea unei pensiuni turistice va recomand urmatoarele articole:

http://www.ruralonline.ro/model-afacere-Pensiune-agroturistica

http://ideiafacere.wordpress.com/......turistice/

| Lovee99 a răspuns:

Pai cred ca cel mai important lucru in acest domeniu este starea financiara fiindca trebuiesc investiti bani, nu stiu poate ceva care sa atraga clienti sau nu stiu unele lucruri mai avansate sau mai atragatoare fata de celelalte agentii de turism poate pretul nu stiu...