|

Hey TPU! In vara,as dori sa merg la Disneyland,si daca puteti as vrea sa imi spuneti Tot ce tine de parc,adica pret bilete,ce mai este de vizitat in Paris-(preturi si la astea),cazari, daca sunt oferte pentru x-x, Intr-un cuvant 'informatii' si impresile voastre -(cei care ati fost). MULTUMESC MULT!, Funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.perfect-tour.ro/disneyland/oferte_disneyland_paris/index.html

Aici ai tot ce-ti trebuie, succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la Disneyland si a fost chiar super ok! Eram cu clasa si ne-am facut rezervarea biletelor pe internet, stai mai putin timp la intrare asa. Cred ca a costat 30 de euro pe persoana biletul. Dupa am intrat si Disneyland-ul este ca un sat mai mic, cu magazine si carusele (magazinele au suveniruri, mancare, ce vrei tu).
Iti iei o harta la intrare (ai mai multe limbi, preferabil engleza) si parcul este impartit in 4 sau 5 mai sectoare (Fantasyland e doar unul pe care mi-l amintesc). Te uiti pe harta, vezi la ce carusel ai vrea sa mergi si te duci acolo. Partea proasta este ca la fiecare carusel in parte este o coada, unde stai pe putin vreo 15 min. Sunt si unele mai goale, dar acolo nu prea faci multe (te plimbi cu o barca de exemplu). Dupa ce te-ai saturat de carusele (Indiana Jones e cel mai bun, zic eu), mergi la unul din restaurante si mananci ceva. Sunt tip McDonalds, doar ca acolo stai la coada mult si bine. Mereu e imbulzeala mare. In plus, eu am fost anul trecut acolo cand se sarbatoreau cred ca 50 de ani (sau 100) de la infiintarea Disneyland-ului si era o parada foarte frumoasa cu personajele Disney, iar la final niste artificii...wow, asa ceva nu am mai vazut. Pe castelul Disney proiectau (prin artificii) secvente din desenele animate preferate. Super frumos!
Nu vei regreta daca mergi acolo!
In Paris...Pfff, pai ai o mie si una de chestii de vazut. De la Turnul Eiffel, la muzeul Louvre (o vezi si pe Mona Lisa, dar e foarte mare muzeul, stai o zi intreaga ca sa vizitezi tot), bazilica Sacre Coeur, catedrala Notre Dame, Le Quartier Latin, Versailles, Champs Elysees...O gramada de lucruri!
Vezi ca s-ar putea sa ai niste probleme cu limba, uneori nu vorbesc toti engleza bine. Daca stii franceza, incearca cat poti in franceza (desi unii sunt cam nesimtiti si daca vad ca nu vorbesti bine franceza, trec ei pe engleza).
Distractie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează