|

Hey! Trebuie sa fac un proiect la scoala, luand interviuri oamenilor de pe strada in legatura cu o problema... Dar nu ne baga nimeni in seama... As putea sa va iau voua? Problema este:,, Slaba promovare a obiectivelor turistice din judetul Vaslui" Intrebarile sunt : 1.,, Credeti ca aceasta problema este importanta? " Justificati raspunsul. 2.,, credeti ca pentru restul comunitatii din judetul Vaslui este importanta?" Justificati raspunsul. 3.,, Cum credeti ca putem remedia problema?" Va multumesc! Nu uitati, poate sa raspunda orcine de cate ori vrea

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am avut tema asta la facultate. Nu este chiar asa usor sa convingi un om sa te asculte...
Este bine ce zice Iuly, da nu trebuie sa faci numai atat. Trebuie sa il convingi pe om sa iti dea un raspuns la problema ta.
"-Buna ziua doamna/domnule, imi puteti acorda un minut? " by Iuly happy
Am 2-3 intrebari pentru imbunatatirea turismului in aceast judet. Cred ca ideea de mai bine starneste interesul oricarei persoane.
Numai ca intrebarile tale nu sunt tocmai bune pentru efectuarea unui sondaj. Un sondaj trebuie sa contina intrebari explicite, pe intelesul tuturor, la care se pot da raspunsuri cat mai scurte si simple. Deci primele 2 intrebari nu prea isi au rostul. Daca problema nu era importanta, nu se mai cerea un sondaj pe aceasta tema. Singura intrebare buna pentru un sondaj ar fi a 3-a, care ar putea fi transformata in una de tip grila.
Cum credeti ca putem remedia problema slabei promovari a obiectivelor turistice din aceasta zona?
a) investirea in infrastructura
b) investirea in renovarea cladirilor cu potential turistic
c) investirea in publicitate
Astea sunt cateva exemple. Preferabil sa nu adaugi mai mult de 3 raspunsuri la o intrebare. Intrebarile de tip grila necesita mult mai putin timp pentru un raspuns si este mult mai usor si pentru persoana intervievata.
Pentru credibilitate, puteti sa alegeti o tinuta mai de birou...
Multa bafta cu proiectul vostru!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa-i atragi atentia acelei persoane ca sa o poti intervieva si ca sa o intervievezi trebuie sa fi politicos. un mic exemplu : -Buna ziua doamna/domnule, imi puteti acorda un minut?
Acum este aproape impoibil sa te refuze. si continui cu raspunsurile pentru interviu. Ai terminat. Gata. Sa-mi zici ce nota iei!happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru IULY991):

Da, am incercat dar multi spun a aceasta problema nu este importanta, si ne iau ras pe mine si pe ceilalti din echipasad, zicand ca vrem sa ne batem joc de ei...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai nevoie de ajutor andreea? Nu descurci tu ai ales.mai bine sa fii in grupa cu teo care nu face nimic si nu ne pune mic pentru ne sa facem nimic! Sunt laura din clasa cu tine! Noi nu am facut nimic la proiect!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru laurica2018):

Ma bucur si mi-am dat seamahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreeaaaaaaaaa):

Atunci e bine! si de ce te bucuri rautacioaso?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar e cu nota proiectul asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează