|

Hey ya! Cine a fost in Viena, Austria? Vreau sa imi spunati daca a meritat si ce ati vizitat. Apropo, pe acolo sunt locuri linistite unde poti face un picnic, citind o revista? (imi plac foarte mult locurile acestea)

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai ce vedea.Iti trebuie minim o saptamana ca sa poti vizita in fuga cam tot ce e pe acolo. Legat de picnic, atata timp cat nu faci gratar ai mii de locuri cu astfel de destinatie.vezi ca in majoritatea locurilor este 10 euro taxa.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost la Viena chiar in aprilie si sunt multe de vizitat. Daca iti place cumparaturile poti sa mergi la Pandorf, insa nu prea e cine stie ce. Eu am vizitat catedrala sfantul Stefan, casa lui mozart (merita vazuta ) si sa faci o plimbare sa vezi palatul schonbrunn ( eu am fost de 2 ori la viena si nu l-am vizitat pentru ca o data era inchis si altadata nu am avut timp, deci ar trebui sa il vizitezi), opera, muzeul de istorie. De asemenea nu are trebui sa ratezi o croaziera pe Dunare. Sper ca te-am ajutat si iti urez distractie placuta! Funda te rog?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In fiecare vara opream cate 2 nopti in Viena in drum spre alte destinatii si sunt o multime de parcuri aproape la toate obiectivele turistice gasesti cate un squar enorm cu banci unde oamenii stau citesc o carte.Cafenele destule intime unde poti sa stai, full de magazine pe Marie Hilferstrasse (sau cum se scrie), parcul de distractii Prater etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este frumos, dragut merita sa mergi si exista locuri unde sa faci picnicuri cu o prajitura cava( fara gratar ca primesti amenda) distractie placutawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează