|

Imi puteti spune la ce hotel pot merge in mamaia, sa fie cat mai central si nici cel mai luxos de 2-3 stele?! va rog, astept raspunsuri sincerebig grin

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

- Am stat la Hotel Doina acum trei ani, dar nu mai recomand si altora. Camera mica, nu ai balcon, jalnic.
- In schimb in ultimi doi ani am stat la Hotel Parc (este primul hotel dupa Malibu - al doilea hotel din Mamaia cand vi de la Constanta) - balcon, vedere superba spre mare, camera spatioasa, tv, frigider, micul dejun (bufet suedez - inclus in pret) - m-a costat 160 RON pe noapte 2 persoane. Dar cu 5 mil pentru 6 nopti si in lunile iulie/august cred ca deja e cam greu. Mai bine stai mai putin dar in conditii mai bune.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost cazat la mai multe, dar cel mai bun mi s-a parut HOTEL SULINA. Ofera o calitate excelenta, este intr-o zona superba pe malul marii, si are restauran propriu cu muzica faina...si anul acesta am cumparat de la o agentie un bilet si ma voi duce la sulina, unde voi sta in apartament...Sulina,CEA MAI BUNA ALEGERE LA 2 SAU 3 STELE!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Perla.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ms am fost si eu la victoria da vreau sa mai schimb

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Bine atunci imi puteti spune un hotel anul asta in perioada iulie-august cam sase nopti, in mamaia, 2 persoane pana in 5 milioane si ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Incearca la particulari ca n-ai nici o sansa la hotel cu 5 mil pentru 6 nopti.
Poate schimbi Mamaia cu Costinesti, Mangalia, Vama Veche. De ex eu am rezervat 26iunie-2 iulie, 6 nopti in Mangalia, garsoniera de lux 60mp (mai mare ca ap meu de acasa) cu aer cond, bucatarie, baie cu 675 lei (www.casafina.org) Am mai fost acolo si e fain.
Poti sa incerci in afara sezonului ca scad preturile - ex iunie sau septembrie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează