| Manne a întrebat:

In avion, imi pot lua o geaca pe care sa nu o pun nici in bagajul de mana si nici in cel de cala? Imi permite sa o tin langa mine pe scaun sau prin apropiere, sau trebuie sa o bag in bagaj? Multumesc anticipat!

Răspuns Apreciat de Editori
| mihai69 a răspuns:

Nu îți va interzice nimeni să te urci cu o geacă în avion, fie că o porți sau nu. Doar că e puțin probabil să o poți pune lângă tine, nu prea se mai zboară cu scaune goale în ziua de azi. Vestea bună este că sunt locuri pentru bagaje deasupra scaunelor sau sub acestea.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da. Iti permite dar trebuie sa o pui in cutia de deasupra locurilor pentru pasageri. Nu iti da voie sa o tii pe scaunul alaturat. Cel putin asta am vazut eu la compania cu care am venit din Anglia. Nu dau numele companiei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E o geaca o poti lua cu tine... langa tine pe scaun nu o sa ai loc sa o tii

| tickey a răspuns:

Raspunsul e urmatorul: in functie de compania cu care zbori, ai un numar de kg maxim pentru bagajul de mana. Orice geanta sau obiect in afara de bagajul de mana se considera bagaj suplimentar de mana. Geaca care o porti in momentul respectiv nu se considera bagaj dar o geaca in plus care nu o ai pe tine se considera bagaj de mana care se plateste. Exceptie fac obiectele cumparate din dutyfree. Daca ai un laptop si e intr-o geanta separata de bagajul de mana se va considera bagaj suplimentar. Ca sa poti trece cu geaca fara probleme...ori o bagi in bagajul de mana ori o iei pe tine. Sper ca te-am lamurit.