|

În drum spre un oraş, am trecut prin municipiul Turda.Este un orăşel destul de micuţ, dar frumos.Am văzut mall-urile Carfour şi Billa, însă sunt micuţe. În orice caz, m-a încântat vizita.Am văzut de asemenea, fântânile arteziene, care sunt minunate.Este cineva care locuieşte în Turda? Dacă da, spuneţi-mi şi câte ceva despre ea. Dar nu vreau răspunsuri de pe net, vreau părerile locuitorilor.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu locuiesc in Turda.tongue si e foarte frumos.sad parcuri... fantani arteziene.super:* poti sa mai vi pe aici

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu vreau sa iti tai avantul, dar se pare ca ai vazut doar centrul Turzii. Locuiesc aici si crede-ma, Turda nu este un oras frumos! Este un oras prafuit, murdar, iar strazile, in afara de cea principala, sunt un adevarat paradis al gropilor. Desi are un pontential considerabil, atat industrial cat si turistic, in frunte se afla un anumit primar de care nici cum nu scapam...
Dar daca, totusi, ce am scris mai sus nu este un obstacol si tii neaparat sa vizitezi orasul (caci mie si majoritatii Turdenilor ne plac turistii) obiective turistice sunt suficiente: Salina Turda (prospat renovata), Baile Sarate, Gradina Zoologica (ce a mai ramas din ea), Cheile Turzii (chiar merita vizitate), Castrul Roman Pottaissa, mormantul lui Mihai Viteazul, multe statui, diverse biserici si cladiri din secolul 19-20, unele chiar mai vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează