|

In iulie ma duc in tabara de engleza la bran.Se numeste Valtoarea. a mai fost cineva? Vreau sa imi descrieti cum a fost si ce ati facut.Multumesc anticipat. Vot la toata lumea si la cel mai detaliat FUNDA!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
Eu am fost acum vreo 2 ani intr-o tabara de englez la bran.Nu mai stiu daca asa se numea, dar totusi cred ca este aceeasi.
Deci va grupeaza in functie de nivelul de limba engleza.Sunt multi profesori straini si foarte amuzanti! Aveti program in fiecare zi cate 2-3 ore cu profesorul si apoi diferite workshop-uri(pictura,actorie, dansuri, sah etc.).In fiecare zi se desfasoara cate 3 workshop-uri diferite in acelasi timp si tu trebuie sa alegi la care dintre ele vrei sa mergi.O sa vizitati castelul bran.O sa faceti diferite sporturi si o sa aveti disco in fiecare seara(si dureaza ceva).
Ah, si sa nu uiti sa-ti iei un costum pentru carnaval! Ca eu nu am stiut ca este si a trebuit sa improvizez cu saci de gunoi si alte prostiilaughing.O sa aveti talent show intr-o seara la care participa cine vrea.
Deci, sper ca te-am ajutat. Poti te rog sa-mi trimiti un mesaj cu site-ul ei sau sa-mi spui cum ai aflat de ea ca mi-as dori foarte mult sa mai merg odata anul viitor! Please!

1 răspuns:
| a răspuns:

O fost frumos tare! Om facut mult sacs! si cam atat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează