| Gurgiu a întrebat:

In vara as dori sa plec in Anglia in vacanta, as dori sa-mi spuneti si mie ce sa vizitez, care sunt mancarurile traditionale in Anglia, ce sa fac acolo.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Anglia (de fapt, Marea Britanie) e frumoasă de la un capăt la altul. Ar trebui să stai un an acolo și tot n-ai vedea tot ce e de văzut.
Scoția și peisajele din „highland" sunt ceva de vis, la fel și alte locuri și mai ales orașe istorice.
În Londra nici nu știi după ce să întorci capul, atât de multe atracții sunt.
Cât despre mâncare... o să vezi că nici măcar la Mc Donalds nu o să-ți placă. Singura chestie mai comestibilă „tradițională" e faimosul „fish & chips" (pește cu cartofi prăjiți). În rest... câh! cum naiba să mănânci la micul dejun fasole fiartă?!? La ei, asta e ceva normal, cum ar fi la noi cana cu lapte și pâinea cu dulceață.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| superAndrei a răspuns:

In general, cam toata frumusetea Angliei se concentreaza pe capitala, Londra. Acolo vei gasi multe multe atractii turistice! Stine Hage, Palatul Regal, roata aceea imensa, big bang... exista super multe articole pe net in legatura cu Londra, doar cauta pe google "top destinatii Londra" si sigur vei gasi multe mucruri interesante!
Cat despre mancare, nu prea cred ca au niste specialitati prea faimoase. Specialitatea lor a fost intotdeauna ceaiul, si poate poti incerca mancarea Indiana acolo, am auzit ca este la fel ca cea traditionala!