|

La noi, daca esti cazat la hotel, poti comanda pizza din oras, (sau si alte produse!) care sa-ti fie livrata/e la camera?! Comanda stiu ca o poti face telefonic, problema e daca persoana de la receptie poate / are dreptul sa nu permita accesul celui ce livreaza! Doresc raspuns doar de la cine a facut acest lucru - nu si raspunsuri de principiu, pentru ca totusi, traim in Romania!, iar asta incumba din pacate, prea multe anomalii! Multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel de la receptie nu ii poate refuza accesul celui care iti aduce pizza. Daca il refuza, depui o plangere la management. Eu nu am comandat, dar eram in holul receptiei cand a venit un curier cu pizza pentru un client al hotelului in care eram cazata si eu. A spus ca are o comanda pentru domnul X. Receptionerul a sunat in camera, a coborat omul, a platit si a luat pizza. Daca nu ii permite accesul, iesi in fata hotelului si ia-o direct de pe scuter.tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti intr-un hotel care are restaurant, folosesti room service si iti fac ei pizza. Daca nu are restaurant, sigur poti comanda si fie cei de la receptie preiau comanda si ti-o aduc, fie esti chemat la receptie. Prima varianta se practica in locatii care se respecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am lucrat vara aceasta ca receptionera la hotel si inca mai lucrez. Eu le-am facut si comenzi celor cazati pentru ca nu cunosteau nicio pizzarie din oras.Cum sa nu ii primesc in hotel? De obicei stateau turistii jos la receptie pana venea comanda ca sa nu urce pana la camera happy Aici probabil depinde de om happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am comandat pizza si m-au chemat la receptie sa o iau.totusi,nu cred ca ar fi bine sa lasi pe cineva sa urce in camere, din foarte multe motive mai mult sau mai putin plauzibile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună.
Sigur că se poate.
Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează