| Toderas a întrebat:

La vara plec în Spania cu avionul.Din Cluj este zborul.Am puține emoții ca nu mă descurc pana intru în avion.
Va rog îmi spuneți care sunt procedeele pana la intrare în avion.Va Mulțumesc

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Intr un aeroport mic precum cel din Cluj lucrurile sunt simple.

Primul pas e sa faci checkin ul la ghiseul companiei aeriene cu care pleci. Daca e o cursa low cost il faci online si il printezi de acasa.

Tot acolo iti lasi bagajul de cala.

Urmatorul pas e sa treci prin controlul de securitate si apoi te duci la poarta la care pleaca avionul si astepti imbarcarea.

| BJK1903 a răspuns:

Salut,nu ai dc sa ai emotii. Saptamana trecuta a plecat si mama cu avionul si era la fel ca tine si s-a descurcat. Pai mai intai trebuie sa fii cu o ora sau 2 inainte de decolare a avionului pentru a iti pune chekinu( sv daca am scris gresit) dupa iti cantareste bagajul trebuie sa fie pana in 23 kg daca ai mai mult trebuie sa platesti. Poti sa ai si o a doua geanta de mana pe care o ei cu tine in avion. O sa auzi in aeroport despre avionul tau si atunci te pregatesti si o sa te ia un autobuz si te v-a duce la avion si gata. Cel mai bine cauta pe net cu ce firma pleci si iti arata acolo despre bagaje si ce poti sa ai in el. Nu ai voie cand urci in avion cu mancare si apa ti-o ia cei de acolo daca ai. Sper ca ti-am fost de ajutor si calatorie placutahappy