| Niicole a întrebat:

La vara vreau sa merg in Barcelona.O sa iau avionul din aeroportul din Craiova( ruta Craiova- Barcelona El Prat). Stiu ca Barcelona e impartita in mai multe regiuni, air aeroportul este in El Prat de Llobregat. Este departe ''orasul'' acesta de atractiile turistice din centrul Barcelonei?
Daca te cazezi la un hotel din Llobregat poti merge pe jos pana inc centrul Barcelonei, sau este prea departe?
Cati km sunt cu aproximatie intre Llobregat si centrul Barcelonei?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt in jur de 15 km, daca tu crezi ca merita sa iti pierzi timpul mergand pe jos... eu nu cred xa iti convine. Mai bine mai dai un pic in plus la cazare si economisesti si bani de transport si timp

| mihai69 a răspuns:

Cam 13 km. Adică e aproximativ la fel de departe cum e Otopeniul față de București. Teoretic, se poate merge și pe jos, dar după ce umbli vreo două ore jumat, trei doar ca s-ajungi acolo, mai ești în stare de ceva?!? Ia omule trenul sau alt mijloc de transport în comun, că n-o fi o avere biletele!
http://goo.gl/cSoKuO

| Niicole explică (pentru mihai69):

Stai linistit ca nu e vorba de bani.Credeam ca sunt destul de apropiate si poti merge pe jos, pentru a vedea si alte obicetive turistice. Dar fiecare intelege ce vrea, si cum e romanu' numai de bani intelegewinking

| mihai69 a răspuns (pentru Niicole):

Să știi că niciun aeroport nu e foarte aproape de centrul orașului, așa că indiferent de oraș, e de preferat să alegi cazarea în oraș, nu aproape de aeroport. Cu excepția ocaziilor când ești doar în tranzit și ai nevoi practic de o noapte între două avioane.

| iepurerosu a răspuns:

Cam 15 km între aeroport si oraș. Dar exista tren care te lasă la stația centrală Barcelo-Sant