|

Luni plec in italia(torino) pentru. 2-3 saptamani, cam cati bani sa-mi iau cu mine, de stat stau la un unchi PS:am 14 ani. (fundita pentru un raspuns bun si pentru sfaturi )

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sigur o sa ai nevoie de multi bani, fiind ca din cate imi amintesc eu, Torino este pe langa Milano...si acolo stie toata lumea ca sunt o gramada de mall-uri si un complex la care am fost si eu pe nume Gigant[romaneste]si acolo chiar ai ce sa iti cumperi...cati bani sa iti iei la tine nu pot sa iti zic fiind ca nu stiu cat de econom esti si daca cumperi toate prostiile.in fine, sper sa ajungi la o concluzie.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Si banuiesc ca mancarea tot unchiul tau ti-o asigura, in cazul asta eu cred ca 200 de euro iti sunt de ajuns, bineinteles asta in cazul in care nu esti un baiat ca se "sparge in figuri".
50 de euro pe saptamana, eu cred ca iti sunt de ajuns, asta ar insemna 150 de euro ceilalti 50 de euro pentru "amintiri"...nu stiu eu cred ca iti sunt suficienti 200 de euro!
oricum banuiesc ca de cele mai multe ori unchiul o sa plateasca, asa ca tie iti vor mai ramane banuti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La inceput nu imi dadeam seama pentru ce ai nevoie de bani. dar daca vrei sa faci ceva cumparaturi ai nevoie de bani asa ca ia tot ce ai si mai cere si de la unchiul tau.succes! laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Torina este la aproape 300 km de milano.milano e in lombardia si torino in piemonte. daca esti un baiat care te multumesti cu lucruri normale nu iti tebuie mai mult de 200-300 de euro. te duci in targul saptamanal.in italia in orce oras este un targ de 2 ori pe saptamana unde lucrurile sunt ieftine si unele chiar de buna calitate.plus ca daca vrei de mancare iti recomand magazinele lidl sau penny market, dico si in general disconturile nemtesti.langa palatul regal in centrul orasului la 200-300 de mt este biserica unde este custodit giulgiul lui iisus.nu ai sa-l vezi ca se scoate odata la 10 ani dar oricum merita vizitata. distractie placuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Distractie placuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de tine, ce vei face cu banii si ce anume vezi pe acolo, daca asta e prima ta iesire in afara tarii, incearca sa iei cateva sute, 2-3 maxim 400, cred ca sunt destul. Oricum daca te duci la rude, si le esti foarte apropiat si te duci si singur, fara parinti stai calm ca iti vor face in mare toate poftele, cel putin asa a fost in cazul meu cand am fost pentru prima data in afara tarii, si eram de aceeasi varsta cu tine atunci. SPER sa te distrezi maxim, si daca ai timp si rudele pot, incearca sa mergi la GARDALAND. Merita, un parc de distractii bestial. DISTRACTIE PLACUTA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ciao, tinand cont ca vei sta la unchiul tau, eu zic sa iti iei cam 300 de euro bani de buzunar, asta consta...sa iesi zilnic la un suc o inghetata, un brios, sa vizitezi orasul in mare parte...si pe langa sa iti mai iei ceva ce iti place! iti va ajunge 300 de euro, aici viata e mai ieftina ca si in Romania! ceau si drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează