|

Marti, saptamana urmatoare urmeaza sa merg in Grecia in Paralia timp de 10 zile si ma intrebam daca nu cumva stiti cum este pe-acolo, cei care au fost.Ma puteti ajuta?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am fost, am fost cazata la un hotel de 3 stele plus, dar serviciile au fost naspa la hotel...La micul dejun am primit in fiecare dimineata aceeasi gelatina cu o bucata de piersica in ea, parizer si suc de portocale(mic dejun suedez)! Plaja a fost ok! Am mers si la aqua parca si a fost frumos! Restaurantele de acolo au fost bune, cu portii mari! Eu si familia mea am fost si intr-o excursie la Meteore(merita sa mergi!)

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Statiune de nota 20
am fost anul` trecut si pot sa spun ca a fost super, am stat la kronos, de mancat am mancat la "taverna" la DRAGOS super loc, preturi si oameni... daca vrei poze sau mai stiu eu, da-mi un msg cu un ID si iti dau cu placere...
pana sa plec si eu eram putin timorat ca auzeam pareri negative( e najpa, manele, mizerie) si cand am ajuns acolo ce sa vezi nimic cu "specific romanesc"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Va multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.sa stii ca e foarte frumos.plaja curata.am fost si eu acolo anul trecut, dar in iunie, insa stiu pe cineva care a fost tot cam in vremea asta si a zis ca e foarte cald.acm depinde de fiecare, dar eu am fost super incantata! Asa ca...Vacanta placuta! (sper ca te-am ajutat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează