|

Merg in sinaia si vreau cateva atractii.si m-ar interesa cu ce pot ajunge la peles...cu un autobuz ceva? si in afara de asta ce mai pot vedea...si cum pot ajunge acolo.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand eu sunt din Sinaia. Ca sa ajungi la Peles nu exista un maxi-taxi sau o masina, se merge pe jos in jur de jumatate de ora. Dupa ce vizitezi Pelesul poti sa mergi si pana la Manastirea Sinaia in jurul careia s-a format orasul. De asemenea ar fi o idee sa mergi si pana la cota 2000, poti urca cu telecabina sau cu telegodola si poti sa iei si maxi-taxi pana la cota 1400. Poti sa dai o tura si prin parc pentru un moment de relaxare. Nu va fi greu sa gasesti locatii interesante, orasul in fond nu e foarte mare. Poti sa vizitezi si casa memoriala George Enescu:) Si neaparat daca ajungi in parc sa faci cateva poze si cu Cazionoul:) Sper sa iti placa. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
uite aici articol scris de mine: http://www.clickpentrufemei.ro/calatorii/concurs-vino-in-orasul-meu-sinaia

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu am fost in sinaia chiar acum 2 sapatmani si am vizitat manastirea sinaia si castelul peles:X da-mi voie sa-ti spun ca este foarte frumos si chiar ar trebui s ate duci, sunt sigura ca o sa-ti placahappy:X la casa memoriala geroge enescu nu am ajuns dar sunt sigura ca merita sa mergi si acolohappy:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează