|

Nu vi se pare ca companiile aeriene clasice au mai scazut preturile in timp ce low cost-urile s-au scumpit? Am vazut la Lufhansa bilete chiar ieftine in ultima perioada dar la BlueAir au devenit foarte scumpe. Ce alte companii clasice stiti ca au scazut preturile? Cu ce mai merita sa zbori?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

e vorba de fluxul de pasageri pe linia respectiva, nu cred ca lufthansa are zbor in fiecare zi de la valencia sau barcelona in spre baneasa, companiile aeriene precum blue/air se folosesc de aceste costuri exagerate care sunt de fapt taxele adaugate si nu pretul in sine, ai sa vezi bilete cu 1 euro dar taxele sunt 150 euro, din punct de vedere legal o companie poate declara oficial costul unui bilet de 1 euro, de aici si numele de low/cost, iar taxele sunt aleatorii si nimeni nu le poate impune nimic, atat timp cat pretul biletului intra in categoria low/cost compania ramane low/cost, independent de taxe

3 răspunsuri:
| explică:

Am tras o cacofonie uriasa, ierati-mi,, ca companiile".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am recitit intrebarea si am vazut cumplita cacofonie,, ca companiile". Scuze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru userul zazu1972:
La Blue Air am luat eu un bilet dus-intors 1 euro+taxe adica 1 euro + 50 Euro taxele BBU-Roma (FCO) happy, m-a costat,, fabuloasa suma de...101 Euro. Deinde cum,, prinzi'' clasa tarifara in ziua respectiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează