|

Pe site-ul CFR-ului nu-mi arata trenurile internationale decat pana la vama de iesire din Romania si nu vreau sa merg pana la agentie decat atunci cand m-am hotarat cu ce sa plec, exista si alte modalitati de a afla trenurile internationale?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu. Trebuie sa mergi la agentie unde e si mai enervant pentru ca femeile de acolo nu stiu decat trenurile lor si legaturile imediate. Nu stiu care sunt mersurile trenurilor in tara respectiva. De exemplu nu-ti pot spune decat ce tren merge pana la Budapesta nu si conexiunile spre Balaton. Trebuie sa revii acasa, sa te uiti de conexiuni ai pe internet, sa cumperi biletul si abia dupa aceea sa-l iei si pe celalalt.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.deutschebahn.com/site/bahn/en/start.html Sistemul lor este cel mai bun, asa afli care sunt cele mai bune legaturi pe care le ai. Singurul inconvenient este ca trebuie sa te duci totusi la agentie pentru a afla pretul pentru ca in zona Romaneasca pretul nu este calculat de sistemul international. In plus, nu poti comanda biletul direct pe internet din acelasi motiv. Cei de la CFR mai au mult pana sa devina un serviciu de calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai vezi si tu unde vrei sa ajungi. te uiti pina unde merge trenul tau si cauti in tara respectiva orarul de tren unde vrei sa mergi
uite eu am gasit situl asta de ex :http://www.e-transport.ro/......7-p81.html pentru international

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba da suna la informatii si cere nr de la cfr... da un telefon la informatii cfr si o sa aflii sigur

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai exista o solutie, intra pe site-ul cu mersul trenurilor nemtesc, alege limba engleza si da-i statia de pornire si statia de sosire. O sa-ti dea trenurile, conexiunile, orarele, totul. Este una din cele mai bune baze de date. Pentru anumite tari iti da si pretul. Poti sa cumperi biletul direct de pe site-ul lor. Din pacate, pentru Romania nu merge inca sa platesti dar ai orarele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa te uiti pe site-ul celor din tara vecina. Daca mergi cu trenul prin Ungaria, intra pe site-ul unguresc, vezi cand intra trenul in tara lor si orarul. E destul de complicat dar ce sa-i faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează